Szabó Sándor
​Magánnyomozó / Rendőrségi Szakértő
KAPCSOLAT
Lorem ipsum


Mi az ügymenet, hogy kell elképzelni a megbízást? 

A standard megbízás menete:

Ebben az esetben mindenben a klasszikus példát követjük, az ettől eltérő esetek menetét alább ismertetem.

Ön felhív telefonon.
Nagy vonalakban megismerem az ügyét.
Ismertetem a megoldási lehetőségeket és azok árait.
Amennyiben Ön megfelelőnek találja az ajánlatomat, egyeztetünk egy időpontot, melyben igyekszem alkalmazkodni Önhöz.
A személyes találkozó során megkötjük a megbízási szerződést. Felveszek egy tényvázlatot, vagyis megismerem azokat az adatokat, melyek alapján dolgozni tudok.
A munkadíj 50%-át előre kell fizetnie szerződéskötéskor, a fennmaradó 50%-ot a munka végeztével.
Megkezdem a munkavégzést. 
Az igényeknek és az előzetes megállapodásoknak megfelelően tájékoztatom.
Teljesítem a megbízást.
Időpontot egyeztetünk, ismertetem a munkám teljes eredményét. Bemutatom Önnek azokat a "bizonyítékokat" (fotók, videofelvételek stb.), amelyekre az eredménnyel kapcsolatos kijelentéseimet alapozom. A keletkezett felvételeket adathordozón az Ön rendelkezésére bocsátom.
A munkadíj kifizetése ellenében Ön átveszi a számlát.

 
Milyen  szerződéskötési lehetőségek vannak:

Ön keres fel.
Én keresem fel Önt.
Interneten keresztül kötünk szerződést.

Minden esetben el kell mondanom telefonon az ügyem?

Előfordulhat, hogy Ön nem szeretné telefonon megosztani az ügyének részleteit.
 
Ebben az esetben nem tudok ajánlatot tenni sem megoldásokra, sem pedig a munkadíjra vonatkozóan. Javaslom, hogy csak abban az esetben válassza a személyes ajánlattételt, ha Ön úgy véli, lehallgatják vagy megfigyelik. 
A más területtel kapcsolatos problémákat (nagy vonalakban, részletek és nevek említése nélkül) egészen nyugodtan elmondhatja telefonban. Amennyiben Ön a telefonban nem kívánja megosztani az ügy részleteit, úgy előre egyeztetett időpontban személyes találkozóra is lehetősége van az irodámban. Ebben az esetben a tanácsadási díj 50.000.- Ft/óra, mely összeg szerződéskötés esetén a végösszegből levonásra kerül.

El tud jönni hozzám?
 
Amennyiben Ön elfogadta telefonban adott ajánlatomat és határozott szerződéskötési szándéka ellenére nem tud megjelenni személyesen az irodámban (mert nem szeretne, vagy helyhez van kötve, dolgozik, tárgyal stb.), abban az esetben Budapest területén felkeresem Önt, vagy a megbeszélt időpontban elmegyek az Ön által javasolt helyszínre. Budapesten kívül más városokba illetve településekre az útiköltség előre kiegyenlítése szükséges.


Milyen jellegű ügyeket vállal?

Követés, megfigyelés, környezettanulmány. Magánszemélyeknek párkapcsolati hűtlenség megállapítása vagy megcáfolása céljából, illetve az üzleti szférában az üzleti partnerekkel kapcsolatos nyomozást, továbbá cégen belüli visszaélések felderítését.